Atyánk, Te örök Fiadat küldted, hogy üdvözítse a világot, és embereket választottál ki azért, hogy általa, vele és benne hirdessék a jó hírt minden népnek. Add meg kegyelmeidet, hogy minden fiatal arcán ott ragyogjon a lét öröme a Szentlélek ereje által, mert ők az evangélium hirdetői, akikre oly nagy szüksége van az Egyháznak a harmadik évezredben.

Krisztus, az emberiség Megváltója! A Te képmásod kitárt karral fogad mindenkit a Corcovado csúcsán. A Szentlélek által, húsvéti áldozatoddal vezettél el minket az Atyával való gyermeki közösségre. A fiataloknak, akiket az Eucharisztia táplál, hallgatnak rád Igédben és találkoznak veled testvéreikben, szükségük van végtelen irgalmasságodra, amikor a világ útjait járják, mint az új evangelizáció küldetésével megbízott tanítványaid.

Szentlélek Isten, az Atya és a Fiú szeretete! Igazságod ragyogásával és szereteted tüzével áraszd ki fényedet minden fiatalra, hogy az Ifjúsági Világtalálkozó által ösztönözve vigyék el a föld négy sarkába a hitet, a reményt és a szeretetet, így válva az élet és a béke kultúrájának nagyszerű alkotóivá és egy új világ úttörőivé. Ámen.

(Fordította: Dr. Pákozdi István / MKPK Ifjúsági Bizottság)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú