A belvárosi többszintes klubban lépett fel nagy sikerrel szombat este a norvég Jesus Loves Electro együtes. A rendhagyó teltházas bulit a keresztény felekezetközi CrossSound szervezte. Az oslói zenészek előtt Andelic Jonathan és Johnny K. Palmer lépett fel. A koncertek után a ShoeShine partysorozat rezidens DJ-i (Huszár, Bazsik, Silversound) vitték hajnalig a bulit.

Fellépett még a SAPP téradaptációs street dance csapat, valamint a kortárs táncművészet fiatal képviselői is Csángóbugi előadásukkal. A CrossSound egy felekezetközi, ifjúsági kulturális mozgalom, ahol a fiatalok alulról szerveződve, a saját kreatív ötleteikkel alakítják és szervezik meg a programokat. Ennek az elvnek mentén valósult meg a sikeres nyári fesztivál, a szombat esti parti, s ekképp szerveződnek az idei év további programjai is.

Jobb hangulatú egy olyan technoparty ahol nem a szexuális forrongás és a drog van a középpontban, hanem a felszabadultság, bizalom és a zene. A zenénken keresztül azt szeretnénk megmutatni a fiataloknak, hogy Isten szereti őket. Az élet rövid, és az itt töltött időnket csak kölcsönbe kapjuk, ezért arra kell törekedni, hogy az Úrtól kapott képességeinket és tehetségünkkel őt dicsőítsük” - mondta el a koncert után Kjetil Bergerud Larssen, a Jesus Loves Electro alapítója. „Isten azt akarja, hogy élvezzük az életet, ezért olyan keresztény partykultúrát szeretnénk létrehozni Magyarországon, ahol felszabadultan lehet szórakozni. A bulikkal arra szeretnénk bátorítani a fiatalokat, hogy tisztán, hitelesen, de a jelenkor kultúrájától nem elszakadva éljék meg a hitüket” - mondta Németh Bálint, a CrossSound egyik megálmodója. Az év folyamán megvalósuló további programokra a szervezők nem csak keresztény fiatalokat várnak, hanem bárkit, aki színvonalas kikapcsolódásra vágyik.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú