December 14-én 9:30-kor kezdetét veszi az idei év utolsó Galgás találkozója. Ha már minden kész a karácsonyra és tanulni sem kell, vagy még semmi sincs kész és tanulni is kell, akkor is szeretettel vár a galga!

Egy nap barátokkal, ismerősökkel vagy leendő ismerősökkel, mindkét esetben jót fog tenni és kizökkent a hideg, ködös napokból. Hogy eltereld gondolataidat a tornyosuló teendőkről egy igazán érdekes, mindenkit érintő témáról beszélgetünk ezen a szombati napon.

Gondolkodtál már azon mennyire vagy hűséges? Baráti kapcsolataidban? Párkapcsolatodban? Imáidban? Ilyen és hasonló kérdésekről fogunk beszélni komolyabb és nem annyira komoly hangvételben, ezúttal kicsit rendhagyó módon. Mivel a találkozó advent harmadik hétvégéjén lesz, igyekszünk alkalmat biztosítani arra, hogy kicsit hozzájáruljunk lelki feltöltődésedhez. Ezért ezen a szombaton szentségimádást tartunk és a tervezettek szerint gyónási lehetőség is lesz.

A napot pedig 15:45-kor kezdődő szentmisével zárjuk. Emellett pedig a szokásos vidám hangulatra, játékokra, jókedvű lányokra, fiúkra számíthatsz. Téged és barátaidat, ifitársaidat, rokonaidat is szeretettel vár a régió közössége!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú