Egy különleges és eddig még nem hallott zenei élményben lehet része annak, aki május 10-én este 21.00 órakor ellátogat a Loyola Caféba. A ShoeShine Tune rendezvénysorozat következő állomásán egy teljesen új formációval kedveskedünk nektek! A Tune akusztik májusi estjén ismét telt házas koncertre készülünk: színpadon a Made in Heaven együttes!

Egy dolog az, hogy jól fog szólni, de a koncert igazi pikantériája, hogy az együttes frontembere Huszár Domonkos portálunk egyik elborult alapítója, most egy másik énjét mutatja meg a nagyérdeműnek. A koncerten az együttes saját szerzeményei szólalnak majd meg. Lesz itt minden: szerelmi bánat, féltve őrzött titkok, és pikáns jelenetek, sőt még üres ágy is lesz! Nem kell megijedni, nem szappanoperáról van szó. Sokkal inkább húrokba zárt impressziókról.

 

Az est színvonaláról a dögös hangú Machalik Kriszti, a Cajon elbűvölő mestere Olajos Rita, a szaxofon virtuóz Drippey Máté és a szerző Huszár Domonkos fog gondoskodni. Te csak dőlj hátra és élvezd, amit hallasz!

A koncertre a jegyfoglalás előzetesen történik. Jegyfoglaláshoz kattints ide!
A shoeshine.hu mindenkit szeretettel vár május 10-én 21 órától a Loyola Caféban!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú