A Váci Egyházmegye 2015. szeptember 12-13-án tartja búcsúját, amelynek célközönsége a fiatalság. Az úgynevezett Vác Hétkápolnai búcsú szombaton 17 órakor nyitja meg kapuit. Első programként a Fatimai ájtatosságon vehettek részt, majd ezt követi egy Szentmise, melyet Dr. Varga Lajos segédpüspök celebrál. 19:30-tól virrasztásra is van lehetőség a Kegytemplomban, majd 22 órától gyertyás rózsafüzér a kápolnák mentén. Végül 24 órakor kezdődik a záró szentmise.

Vasárnap új napra virrad, amely új programokat kínál számunkra. Reggel 8 órakor görög katolikus Szent Liturgia lesz a Kegytemplomban, majd 9 órától ünnepi körmenet indul a Székesegyháztól, amelyet egy szentmise követ, Dr. Beer Miklós megyés püspök celebrálásában. Zárásként 17 órakor latin nyelvű, római hagyományok szerinti Szentmise Dr. Varga Lajos bemutatásával.

Ha éreztek magatokban egy kis erőt, vagy egyszerűen csak fel akartok töltődni az új iskolaévre, mindezt megtehetitek egy csodálatos természeti környezetben, fiatalok között, Vácott az Ifjúsági Lelkészség otthonában, illetve a Kegytemplomban.

A további információkért kattints ide! Kérjük előre jelezzétek a részvételi szándékotokat!

 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú