A tavalyi évhez hasonlóan 2017. május 27-én, szombaton idén is szeretettel vár Téged a Keresztény Sziget! Lehetőség lesz szabadtéri családi-közösségi együttlétre, előadások meghallgatására és közös gondolkodásra.

A Keresztény Sziget 2017-ben egy olyan hely lesz, ahol
• jó kereszténynek lenni; itt a Krisztust követő és válaszokat kereső emberek igyekeznek megoldásokat találni korunk kihívásaira, a közéletben, a családokban és az egyházban is törekedve a megújulás és az értékmegőrzés, a reformok és a hagyományok egyensúlyára;
• értékes gondolatokat hallhatunk és adhatunk tovább; itt a különböző történelmi keresztény felekezetekhez tartozó emberek az ökumené szellemében képesek szeretetben egymásra figyelni, az együttműködésből új értékeket teremteni;
• a pályakezdés és családalapítás életállapotához közel álló fiatalok gondjaival és véleményével különös súllyal foglalkozunk, hiszen rajtuk múlik, hogy milyenné alakul gondokkal küszködő világunk és egyházunk.

Szeretettel várunk Téged is, csatlakozz hozzánk május 27-én a Keresztény Szigeten!

Hívd családtagjaidat, ismerőseidet is!

A szervezők az ÉrMe Üzleti Hálózat, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, valamint más együttműködő keresztény szervezetek.

Hol? A helyszín a Margit-sziget északi részén a "napközis tábor" területe.
Mikor? Érdemes beírni a naptárba az időpontot: 2017. május 27. szombat 10 óra

Regisztráció itt

Videó a 2016. évi szigetről itt.

Videó a TVSS tavalyi forgatásáról pedig itt.

 
 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú