A bejglievésen innen, a black friday-on túl, a mindennapi darálás közepette, ugye milyen gyakran tesszük fel magunknak a kérdést: hogyan érkezhetünk meg az igazán fontos ünnepeinkhez? Például a most közelgő karácsonyhoz? Egész évben dolgozunk szakadatlan, de most adventben fontos, hogy másra is összpontosítsunk, teret adva igazán önmagunknak és ezáltal végső soron az Istennek, az imádságnak.

Hiszem, hogy Európa és az egész bolygó akkor fog épülni, ha képesek vagyunk Jézus Krisztust valami egészen elementáris módon beengedni a mindennapjainkba. Ezért most szeretettel hívunk mindenkit a ShoeShine adventi imaalkalmára, hogy együtt, közösségben, közös elhatározással készüljünk a karácsonyra és közeledjünk Megváltónk szeretetéhez.

Ha szeretnél kiszakadni a decemberi rohanásból...
Ha megállnál egy kicsit elmélyülni...
Ha szeretnél közösségben imádkozni...
Ha szívesen töltenél időt Istennel, elvégre Róla szól a közelgő ünnep...

Most félúton karácsony felé, ‎december 10-én 19:30-tól szeretettel várunk adventi, zenés dicsőítő esténkre a Párbeszéd Házába, ahol találkozhatsz Istennel, másokkal és önmagaddal!

Gyere el és készüljünk együtt a karácsonyra!

Helyszín: Párbeszéd Háza, Konferencia Terem, Budapest, Horánszky u. 20, 1085
Időpont: 2019. December 10. 19:30

Kérünk, segítsd a szervezést azzal, hogy a FB eseménynél megnyomod az Ott leszek gombot, ha számíthatunk rád. Köszönjük! Várunk sok szeretettel!
 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú