Ki ne emlékezne Marylin Monroera vagy Audrey Hepburnre. Talán nincs is olyan ember, aki nem látta még a Csillagok Háborúját, vagy a Gyűrűk Urát. Hogy a többi valaha volt és a jelenlegi legnagyobb színészeket, szerepeket, filmeket meg se említsük.
Képzelj el egy bált, ahol ezek a sztárok jelen vannak. Tarzan Arwennel csa-csa-csázik, Csipkerózsika Chewbaccával twisttel, miközben Hook kapitány a zongorát nyüvi. Kapaszkodj, mert egy éjszakára ezen és még sok más híresség megelevenedik a Szentjánosbogár Közösség farsangi bálján.

Regisztráld magad (16 év felett) február 6. estig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, név, életkor, cím megjelölésével. A bál február 9-én 17:00-3:00-ig kerül megrendezésre a Párbeszéd Háza termeiben (1085 Budapest, Horánszky utca 20.)

A belépő ára: Budapestieknek 1500ft, vidékieknek 1300ft, ezen felül fiúknak egy üdítő, lányoknak egy tálca házi süti. Belépés csak egy Oscar-díjas film szereplőjeként jelmezben vagy egy film kellékeinek beöltözve lehetséges! Különlegesen jó jelmezt állítottál össze? Indulj a következő kategóriák egyikében és nyerd el a Bogár-díjat:
Legjobb női főszereplő
Legjobb férfi jelmez
Legeredetibb filmes süti (a sütemény lehet utalás is egy-egy szereplőre)
Legélethűbb smink
Legjobb filmtudor
További információk a szentjanosbogar.hu/bal oldalon.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú