Időről időre szükségünk van arra, hogy megtapasztaljuk Isten kegyelmét és Szűzanyánk oltalmát. Az Élő Rózsafüzér Zarándoklat idén is lehetőséget ad erre, és segítséget nyújt számunkra, hogy egy kicsit magunkba visszavonulva, mégis egységben imádkozhassunk szeretteinkért, fővárosunkért, hazánkért.

Az 1. szakasz útvonala a szokásos: Máriabesnyő Nagyboldogasszony Bazilika, Premontrei kápolna, Gödöllő Szentháromság Plébánia- templom, Szent Jakab Parkfalu, Mogyoród Szent László Kápolna. Itt a zarándok csoport két ágra válik szét.
Az egyik ág Mogyoród Szent Mihály főangyal Plébánia-templom, Fót Szeplőtelen Fogantatás Plébánia-templom irányába, a másik ág pedig Kerepes Szent Anna Plébánia-templom irányába folytatja a zarándoklatot.

A zarándoklat május 11-én reggel 8 órakor indul Máriabesnyőről. Gyülekező 7-től 7óra 30-ig, majd ima és áldás. Csatlakozni a fent említett útvonalon bárhol lehetséges. A zarándoklat lezárása este 7 órakor szentmise keretében Kerepesen és Fóton lesz. Emlékeztetőül egy retró TVSS adást, illetve képeket itt találsz a korábbi zarándoklatokról.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú