„Egy Lélek, sok Lelkialkat” – Lelkes Napok Tábor 2014!

A Katolikus Karizmatikus Megújulás július 7 -12 között idén 6. alkalommal szervezi meg a 15-25 éves korosztály számára a Lelkes Napok tábort Vajtán.

A tábor célja, hogy különböző foglakozásokkal, közösségi, személyes beszélgetős, vagy akár csendes, feltöltődős programokkal segítsen felfedezni: minden fiatalt egyedi úton szólít meg Isten, mert egyedi utat szán neki. Így segítenek közelebb kerülni önmagunkhoz az útkeresés ezen időszakában.

Ha úgy érzed, szükséged van rá, hogy megtaláld a helyed a világban, vagy közelebb kerülj önmagadhoz és a benned élő Istenhez, további részletekhez és jelentkezéshez keresd fel a Lelkes napok oldalt!

Emellett a karizmatikusok a fiatalabbak és az idősebbek számára is lehetőséget biztosítanak, hogy együtt, közösségben erősödjenek a hitben.

A 12-16 éveseket a Tini Lelkes Napok kötetlenebb (ismerkedős, kirándulós, játékos) programjain várják szeretettel Óbuda-Testvérhegyen, június 30. és július 4. között – továbbiak szintén a Lelkes napok oldalon.

A 16-35 év közöttieket pedig július 22 -27 között a Nyolc Boldogság Közösség által szervezett Tábor Hegyi Napokra hívják. Itt Béri László Renátó OCD kármelita atya vezetésével kerülhetünk közelebb a tábor témájához, az evangélium öröméhez, Ferenc pápa "Evangelii gaudium" kezdetű enciklikája alapján. További információért klikk ide!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú