Mikor utaztál egy jót?
Ahol az utazás nem a megtett kilométerekben és a látnivaló számában mérhető, hanem a közösen megélt felismerésekben és az életedet örökre meghatározó pillanatokban.

Ha középiskolás vagy…
Ha tanár vagy…
Ha középiskolás gyermeked van…
Ha önkénteskednél…
Ha fejlesztenéd saját vagy a gyermeked önismeretét és kommunikációs képeségeit…

…akkor neked szól a Nagyító!

A Nagyító Alapítvány 20 éve tart elsősorban középiskolásoknak iskolán kívüli személyiség- és közösségfejlesztő képzéseket.

Egy „osztálykirándulásnyi” idő alatt a résztvevők becsatlakozhatnak olyan tréningekbe, amelyek később segítik őket az önismeret, kommunikáció, szerelem-párkapcsolat, tolerancia, pályaválasztás, közösségfejlesztés, szenvedélyek és függőség témáiban… azaz röviden az Élet hétköznapjainak sikeresebb megélésében.

Egy 14. századi bölcsesség, hogy a puding próbája az evés. Az önismeret próbája a közösség. Hiába tudsz sok mindent magadról, ha a gyakorlatban ezt nem tudod használni. Ebben segíti a részvevőket a Nagyító Alapítvány alternatív osztálykirándulása.

Filmünk röviden bemutatja, mire is számíthatsz a program alatt.

Önkéntességre és szakmai gyakorlatra is terepet biztosítanak a szervezet tagjai mindazok számára, akik a csoportvezetésben szeretnének tapasztalatot szerezni. További információt itt találsz.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú