Ahogy általában a jól működő közösségek, pálferiék is nyári tábort szereznek idén. Az év legnagyobb és legintenzívebb pálferis eseménye öles léptekkel közelít, ne maradj le róla! Találkozások, közösség, felhőtlen jókedv, komoly és komolytalan programok = Pálferis Nagytábor 2013.

Izgalmas előadások, izgalmas előadókkal, sárvári termálfürdőzés, kőszegi túra, szombathelyi városi vetélkedő, sportnap, mindenféle játékos és önismereti csoportok, kézműves foglalkozás, zenekarok, tánctanítás, imaszoba és természetesen buli. Részletek a programról és jelentkezési ehetőség a palferi.hu oldalon.

A tábor időpontja: 2013. július 16-21, helyszíne pedig Vép.

"A tábor témája idén „Versengés és Partnerség” (VÉP). A küzdelem, a verseny átszövi mai világunkat, ugyanakkor többen tapasztaltuk, hogy keresztény közegekben a versenyt gyakran keresztény- és emberellenesnek tartják. Az idei nyári táborban ezt a témát járjuk körül: az élet különféle területeit érintő előadások (pl. etológia, pszichológia, gazdaság), kiscsoportos beszélgetések, kerekasztal-beszélgetések valamint az együttléttel és különféle közösségi programokkal szerzett tapasztalataink segítségével lehetőségünk lesz a versengésről, illetve az együttműködésről, avagy partnerségről elgondolkodni." - olvasható az oldalon.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú