A TVShoeShine fiatalokból álló önkéntes csapata időt, pénzt és energiát nem kímélve 2008 óta járja az országot, annak érdekében, hogy a világháló lehetőségeit kihasználva hírt adjon mindenkinek hitelt érdemlő emberi és nem utolsó sorban Teremtőnkben gyökerező értékeinkről.
Filmjeink elkészítése során rádöbenhettünk arra, hogy mennyi értékes ember és közösség van ebben az országban. Mennyi egyszerű, de őszinte pillanat élhető át keresztény közösségeinkben. Mennyire gazdagok vagyunk.

Mindig is hálával tekintünk erre médiamisszióra. Amellett, hogy a "jó hírt" hozhatjuk el nektek, mi is újra és újra átélhetjük, hogy mennyire színes és végtelenül kreatív mennyei Atyánk van.

Van dolgunk bőven, s ezt a szolgálatot továbbra folytatni szeretnénk a lehető legjobb és legprofibb módon, ehhez azonban erőforrások kellenek.

Azonban bármennyire is máshogy szeretnénk, ma nekünk is pénzbe kerül, üzemanyagot vásárolni, fejleszteni, javíttatni kameráinkat, eszközeinket. Ezért most úgy éreztük eljött az ideje, hogy itt az interneten felajánljunk egy folyamatos támogatási lehetőséget részetekre, melyben ha támogatni szeretnétek médiamissziónkat, akár csak ezer forinttal, bármikor megtehessétek, pár kattintással a számítógép előtt ülve. Ezzel az apró segítséggel hozzájárultok a jövőbeli filmjeink elkészítéséhez, munkánk alapfeltételeinek megteremtéséhez.

Ha megteszed hálásan köszönjük. Ha nem akkor is szeretettel várunk nézőink között!

Ha támogatni szeretnéd munkánkat írj e mail az alábbi címre:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Isten áldjon!
és nagyon köszönjük!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú