Az idő már egy jó ideje meleg, és csak egyet kell aludnunk, hogy a naptár szerint is berobbanjon a nyár! Összegyűjtöttük azokat a programokat, ahol nem csak testi-lelki feltöltődés vár, hanem új barátokra lelhetsz és Istennel is találkozhatsz. Persze a listánk nem lehet teljes, úgyhogy figyeld, mit szervez a közösséged, vagy hová invitálnak az ismerőseid. De jó látni, hogy mi, keresztény fiatalok, igenis kreatívak vagyunk, ha a kulturált szórakozásról van szó!

Máriabesnyői Mladifest

A medjugorjei ifjúsági találkozó feelingje idén Magyarországra is elérkezik! Az elcsendesülés mellett teret kap majd a dicsőítés, a tánc és a közös ünneplés. Fesztivál és lelki feltöltődés egy helyen – kell ennél több?

Időpont: 2018. június 8-10.
Helyszín: Máriabesnyő
Részletek a Facebook-eseménynél és a honlapon.

Pálferis nyári tábor

Bár Feri atya keddi alkalmai májussal véget értek, a közösség nem szűnik meg. Szokásukhoz híven idén nyáron is megrendezésre kerül a pálferis nagytábor, amire egy önismereti és táncos előtáborban készülhetsz fel.

Időpont: Előtábor: 2018. július 9-11. Nagytábor: július 11-15.
Helyszín: Tata, az Öreg-tó partja
További infó és regisztráció ITT.

OpenSky Summer

Közösség. Lazítás. Inspiráció. Ezt kínálja az OpenSky közösség nyári tábora. Az érdekes workshopok mellett kirándulás, sport és persze buli vár rád.

Időpont: 2018. július 12-15.
Helyszín: Tata, az Esély Budapest Alapítvány Ifjúsági Tábora
Részletek és regisztráció a honlapon.

BoscoFeszt

Hogy ne maradjon program nélkül a 14-18 év közti fiatalság se, idén is megrendezésre kerül a szalézi táborfesztivál. Habparty, zene és színház műhely, retro mozi, táncház, éjszakai játék, hajnali napfelkeltés szentmise, kirándulás, és még ki tudja, hányféle szórakozási lehetőség ígérkezik.

Időpont: 2018. július 16-20.
Helyszín: Péliföldszentkereszt, szalézi rendház
Részletek Facebookon, regisztráció pedig ezen az oldalon.

Tábor Hegyi Napok

A Nyolc Boldogság Közösség idén is nagy szeretettel hív és vár minden érdeklődőt a homokkomáromi hegytetőre, egy közös nyári együttlétre. Az előadásokon túl különféle fórumok, dicsőítés és imalehetőségek várják a résztvevőket.

Időpont: 2018. július 17-22.
Helyszín: Homokkomárom
Részletek és jelentkezés ITT.

Kazetta – Katolikus Zenei Tábor

A Nemzeti Eucharisztikus Kongresszusra készülve előtérbe kerül a szentmise és az abba való aktív bekapcsolódás. A tábor során egyéni hangszeres- és énekórákon, valamint csoportos zenekari gyakorlatokon vehetsz részt. Emellett pedig elméleti liturgiai képzés segít megérteni a szentmise lényegét.

Időpont: 2018. július 23-29. (regisztráció május 31-ig!)
Helyszín: Révfülöp
További infó és jelentkezés a NEK honlapján.

TISZAFIT – Tiszafüredi Ifjúsági Találkozó

A tiszafüredi plébánia idén harmadszorra szervezi meg a nyári táborát. Ha pedig Tiszafüred, akkor garantált a víz! Ép testben ép lélek – a lelki feltöltődés mellett ugyanis strandolási és kenuzási lehetőséged is lesz.

Időpont: 2018. augusztus 8-11.
Helyszín: Tiszafüred
Részletek a Facebook-eseménynél.

Új ifjúság tábor

A Fokoláre mozgalom idén ismét nyári táborra hív téged! Megismerheted a közösség tagjait és lelkiségét, valamint izgalmas előadások és workshopok keretein belül tanulhatsz magadról és a környező világhoz való helyes hozzáállásról. A jó hangulat garantált!

Időpont: 2018. augusztus 8-12.
Helyszín: Szeged, Dugonics András Piarista Gimnázium
További infók a Facebook-eseménynél, jelentkezés pedig a honlapon.

Acamp’s Summer Fest

A Shalom közösség nyári tábora se maradhat le a listáról! És nem kell elmenned Brazíliáig, hogy te is átéld, milyen szórakozva vakációzni. A Nemzetközi Acamp’s Summer Festival testvéri közösséget nyújt, ahol a Krisztussal való személyes találkozás áll a középpontban. A lelki programokon túl pedig a zene és a tánc is teret kapnak. Csak lazán, latinosan!

Időpont: 2018. augusztus 8-12. (kedvezményes ár június 3-ig!)
Helyszín: Révfülöp
Minden tudnivalót megtalálsz a Facebook-oldalon és a honlapon.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú