Fejlesztenéd a közösségedet? Te is szeretnéd, hogy a közösségeden belüli kapcsolatok valódi, jézusi személéletű szeretetkapcsolatokká váljanak? Akkor irány az NCD Közösségfejlesztő Műhely!

De mi is az az NCD?

A Natural Church Development, magyarul a Természetes Közösségfejlődés abban segít, hogy egy keresztény közösség, tartozzon bármilyen felekezethez, egyre jobban, egyre egészségesebben működjön, és így betölthesse az Isten által neki szánt hivatását. A módszer egy állapotfelméréssel kezdődik, aminek segítségével felállítható egy diagnózis, majd fejlődési lehetőséget és eszközkészletet kínál a továbbiakhoz. A módszerről bővebben itt olvashatsz.

Az NCD-vel való találkozásnak azonban nem feltétlenül az állapotfelmérés az első lépése! Ha csak szeretnél többet tudni a módszerről, mielőtt belevágsz a közösségeddel, ha belekóstolnál az NCD gondolkodásmódjába, hogy eldöntsd, valóban erre van-e szükségetek, vagy csak úgy általában érdekel az NCD szemlélete, akkor a következő műhely jó alkalom lesz erre!

Március 21-én az NCD csapata Közösségfejlesztő Műhelyre hív, ahol a közösségi élet 8 minőségi jelzője közül a szeretetteljes kapcsolatok lesznek terítéken.

Helyszín: Szent Imre Ház (1114 Bp., Himfy u. 9.) 

Időpont: 2020. március 21. (szombat), 8.30-18.00

Regisztrálni az alábbi linken tudsz március 15-ig!

További részletek a honlapon és a Facebook-eseménynél.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú